Autocross nieuws: 'Op zaterdag 12 januari is de jaarlijkse licentiedag van de EZHACO.'Wilt u voor 2008 een licentie dan dient u naar deze licentiedag te komen en uw pasfoto en legitimatie mee te nemen.

De licentiedag is op de bekende locatie:
Jatech Automaterialen
Kanaalweg 4
Capelle a/d IJssel

aanvang 10.00 uur tot 15.00 uur

In 2008 zal er een Open Kampioenschap worden georganiseerd voor de EZHACO 1600 + 1800-2000 ( gemengd dus )
Aan het einde van de wedstrijddag zal er telkens 1 manche worden verreden. Deze punten tellen voor het Open Kampioenschap.
Coureurs die hier aan mee willen doen verplichten zich om 5 wedstrijden mee te rijden en dienen een apart inschrijfgeld te betalen van 25 euro voor de 5 heats.
Dit inschrijfgeld wordt aan het einde uitgekeerd in prijzengeld voor de nummers 1-2-3-4-5 en uiteraard schitterende bekers.
U moet zich van tevoren opgeven voor dit kampioenschap !!

Voor de Keverklasse zijn er positieve berichten , dmv van sponsoring is het gelukt een bescheiden prijzenpot te creëren. De prijzenpot wordt verdeeld onder de nummers 1-2-3-4-5 in de einduitslag van het EZHACO Kever kampioenschap (minimale inschrijvingen 10 auto’s)

 We hebben plaats gemaakt voor een "vrije klasse " waaraan onverstevigde wagens deel kunnen nemen. Naar het voorbeeld van de ACON klasse. Dit is dus GEEN bangerklasse er is echter wel contact toegestaan.
Toegestaan zijn de wagens t/m 6 cilinders !!
In deze klasse kunnen we nog inschrijvingen gebruiken.

In 2008 hanteren we de zogenaamde "schrapwedstrijd " van elke coureur wordt het  slechtste resultaat geschrapt.
Als je dus een wedstrijd gemist hebt, wordt dat jouw schrapwedstrijd. Zo hebben alle coureurs even veel kans ook als ze een wedstrijd missen door vakantie / ziekte etc.,,
Dit geldt NIET voor het Open Kampioenschap EZHACO 1600 + 1800-2000
 
In 2008 rijden de Formule 2 ook met de gradings, dit wordt bijgehouden door Patrick Tersteeg, waarvoor onze dank. Ze zullen ook weer strijden om de felbegeerde Jatech bokaal.

De laatste wedstrijd van het seizoen zal weer in het teken staan van het Open Brabants kampioenschap Stockcar F1.

Bron: Marc van der Leest, EZHACO


    


  
   

  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
5b012b
Onthoud mijn gegevens!