Autocross nieuws: 'Frysk Kampioenschap Autocross St. Annaparochie.'Zaterdag en zondag 27 en 28 Juni, organiseren de Friese Autocross Club en de Noordelijke Autocross Club samen de Fryske Kampioenschappen Autocross in St, Annaparochie.

Na vele jaren is het er dan eindelijk van gekomen dat de FAC en NAC samen de Frsyke Kampioenschappen organiseren.

Op dezelfde locatie waar vorig jaar het EK Stock-car F1 klasse werd verreden in St. Annaparochie, wordt er deze keer gestreden om de hoogste eer in de diverse klassen.

Op de snelle baan zullen de diverse coureurs in de diverse klassen gaan proberen om de Fryske titel te gaan opeisen, dit zal blijken op zondag 28 juni na afloop van de finales.

Zowel van de FAC als de NAC staan de diverse klassen aan de start, t.w. Standaardklasse, Vrije-standaardklasse, Rodeoklasse, FAC1600 klasse, Keverklasse 1600cc, Sprinterklasse 2000cc, Stock-car F2 klasse en de Stock-car F2 klasse.

De planning is dat er op zaterdag 3 manches worden verreden en op zondag 2 manches en een finale, mocht blijken op zondag dat er nog voldoende tijd is om een extra manche te rijden, dan worden er dus 3 manches op zondag verreden en de finales.

Op zaterdagavond zal er na afloop van de manches een prijsuitreiking volgen, in de feesttent, voor de eerste drie in alle klassen over de behaalde resultaten van zaterdag. Tevens zal er in de feesttent live muziek aanwezig zijn.

De entree is € 10,- per dag.

Aanvang van de wedstrijd op zaterdag is 11.00 uur

Aanvang van de wedstrijd op zondag is 10.00 uur

Dus wilt u een weekend genieten van autocross van de bovenste plank, dan bent u van harte welkom op de Fryske Kampioenschappen in St. Annaparochie.


     


  

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
621387
Onthoud mijn gegevens!