Autocross nieuws: 'Europokal 2007 aftrap in Kieldrecht.'


Patrick Cleys rijdend voor Janssens Autosport

In tegenstelling tot andere jaren zal de eerste wedstrijd van het Europokal kampioenschap 2007 niet in het weekeinde na de Hemelvaart worden verreden maar in het eerste weekeinde van juni.

Op 2 en 3 juni zal de baan in het Belgische Kieldrecht het decor zijn van de aftrap van een nieuw Europokal seizoen. De organisatie ligt in handen van het Janssens Autosport Team die net als de laatste wedstrijd van het seizoen 2005 een harde kleibaan met een uitdagende chicane gaan creëren.


Eimert de Groot

Vanaf vrijdagmiddag 1 juni zal om 14.00 uur het rennerskwartier geopend zijn aan de Langedamsedijk te Kieldrecht (Hulst).

Het keuren van de auto’s kan vanaf vrijdagavond 18.00 uur tot 20.30 uur.

Naast de voor ons gebruikelijke klassen zijn ook de junioren in Kieldrecht hartelijk welkom. Minimale eis van de organisatie is dat er 10 deelnemers moeten zijn.

  
Miranda Berenschot (NL)

Zoals gebruikelijk tijdens de Europokal weekeinden vinden in het begin van de zaterdagmiddag de tijdtrainingen plaats waarna de manches starten.

De zondag staat de gehele dag bol van de spanning met manches, herkansingen, halve finales, finales en als klapper aan het einde van de dag een super finale met de snelste 2 rijders per klasse aan het vertrek.

Bron: Janssens Autosport  (Emile)

  
Sooi Ermens (B)Reacties

het is om te weten hoeveel entree je moet betalen als bezoeker om te kjiken naar de wedstrijd groetjes geert

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
63cccb
Onthoud mijn gegevens!