ACNN nieuws: 'VW Touareq knalt vol op Bmw E36'

ACNN: ‘Zondag 2 augustus TT Circuit van Assen spectaculaire races’
ACNN, Specialisme, Teambuilding in de autosport

ACNN (Autosport Competitie Noord Nederland) wordt steeds meer bekend en begrip in de autosport zowel in Nederland als daar ver daar buiten.
Afgelopen weekend op het Belgische circuit van Zolder, verleende de organisatie van ACNN haar professionele diensten voor de medewerking aan het SuperLeague weekend. Op 8 en 9 augustus organiseert ACNN mede de ‘Rizla Racing Day’. Maar nu eerst de eigen clubraces van ACNN de BME E36 Aprisco en Open Sprint Klasse.

 Lees verder...

ACNN nieuws: 'BMW Aprisco Cup komende zondag 7 juni TT Circuit Assen'ACNN ‘Autosport Competitie Noord Nederland’ organiseert komende zondag 7 juni op het TT Circuit van Assen alweer de 4de race voor de BMW Aprisco Cup en Open Sprint Cup.
Het mooie grote startveld in beide cups staat garant voor een mooie racedag. Lees verder...

Rally nieuws: 'Valkenswaard – Sander Derikx heeft de tweede race voor het Nederlands Kampioenschap Formule Rallyracing ''op het Eurocircuit in Valkenswaard gewonnen. De Limburgse coureur uit Horn was met zijn Honda-PAS Sprinter de Belg Mark van Eyken en Nederlander René van Roy te snel af. Derikx: "Ik had een goede start. Met Mark op mijn hielen was het een spannende wedstrijd, ik maakte geen enkele fout en dat werd beloond”.

Bron: Sander Derikx

ACNN nieuws: ‘BMW Aprisco CUP coureurs maken zich klaar voor race 3 op het TT Circuit van Assen’
Komende zondag 24 mei zullen de ‘BMW Aprisco CUP’ coureurs weer volop aanwezig zijn op het TT Circuit van Assen waar alweer race 3 op het programma staat.

De strijd gaat weer losbarsten!
De onderliggende rondetijden tussen de ‘BMW Aprisco CUP’ verschillen zich minimaal hetgeen betekent dat vrijwel iedere coureur kans maakt op een hoge eindnotering. Aan het deelnemersveld hoeft de ‘BMW Aprisco CUP’ niet te klagen met ruim 25 racewagens.

Lees verder...

ACNN nieuws: 'Racen op Assen. 1e race is op 5 april'De bedoeling is om een race klasse op te starten onder de vlag van ACNN
waar nu ook de BMW APRISCO (Ziengs) cup onder rijdt.

Er kan deelgenomen worden met zogenaamde GT’s en Toerwagens voor zover deze voldoen aan de in een Technische Reglement gestelde eisen. Door een verscheidenheid aan auto’s is gekozen voor een objectieve indeling op basis van de ‘gewicht/vermogen’ verhouding. Op deze wijze wordt getracht om een zo eerlijk mogelijke gelijkheid te krijgen van de deelnemende auto’s binnen een klasse. De doelstelling is dat de rijder cq. gastrijder de meeste invloed moet hebben op het resultaat en niet het type auto.

Lees verder...

ACNN nieuws: 'BMW Aprisco CUP KALENDER 2009'BMW Aprisco CUP KALENDER 2009
1 Zondag    5 april Assen
2 Dinsdag   5 mei Assen
3 Zondag    24 mei Assen
4 Zondag    7 juni Assen
5 Zondag    2 augustus Assen
5a Zondag  16 augustus Zandvoort ???
6 Zondag    27 september ? Assen
7 Zondag    18 oktober Assen

Bron: Media ACNN

ACNN nieuws: 'Te koop/huur BMW Ziengs'Te koop/ te huur Ziengs Cup BMW nummer #4.
Geheel raceklaar in mooie kleurstelling. Vorig jaar geheel gespoten.

Prijs: 7000,00 euro
 
Info: Gerko Harms Tel: 0593 527040

ACNN nieuws: 'ACNN komt in 2009 met nieuwe raceklasse de MUSTANG CHALLENGE'


Peter Grondel van ACNN (Autosport Competitie Noord Nederland) kwam afgelopen zondag op het TT Circuit van Assen tijdens de BMW Ziengs Cup finale race met de nieuwe racebolide de ‘Ford Mustang Challenge’. Deze Ford Mustang wordt nog geheel raceklaar gemaakt en voorzien van de nodige reclame etc. Lees verder...

ACNN nieuws: 'Zinderende ACNN seizoensafsluiter BMW Ziengs Cup 2008'
Afgelopen zondag 16 november werden op het TT Circuit van Assen de laatste twee ACNN races verreden in de BMW Ziengs Cup voor dit seizoen 2008.
Aangezien de kampioenstitel nog open stond in de BMW Ziengs Cup waren deze twee races alles bepalend wie er zich dit seizoen kampioen mag noemen in deze klasse. Lees verder...

ACNN nieuws: ‘Kampioenschapstitel 2008 voor de BMW Ziengs en BMW 120D Cup staat nog open’Komende zondag 16 november zal op het TT Circuit van Assen onder leiding van ACNN (Autosport Competitie Noord Holland) het racegeweld in de BMW Ziengs en BMW120D Cup weer losbarsten.

Kampioenschaptitel staat nog open
De strijd om het kampioenschap in de BMW Ziengs Cup 2008 is nog niet beslist.
Eddy Lambeck rijdend voor het team Horeca Beheer Groep staat na 13 races nog op een keurige eerste plaats met 266 punten gevolgd door Han van Renselaar met 260 punten. Auke Wiegers vult de top 3 aan met 232 punten.

Lees verder...

ACNN nieuws: 'Meer dan 350 foto's online Assen 11 oktober'De website van Autosport Competitie Noord Nederland (ACNN) www.acnn.nl is weer geupdated met meer dan 350 foto's van de race van zaterdag 11 oktober. Klik op de foto om naar de website te gaan.Tevens is er veel nieuws te vinden van de Finalaraces van de Dutch Supercar Challenge die dit weekend 25/26 oktober worden verreden op het TT Circuit van Assen. De organisatie is mede in handen van ACNN.

ACNN nieuws - 'BMW Ziengs en BMW 120D Cup maken zich klaar voor hun race 8 en 9 op Assen.'Na het SuperRaceWeekend op Circuit Park Zandvoort zal er nu weer gestreden worden in de BMW Ziengs en BMW 120D Cup op het TT Circuit van Assen.
Zondag 13 juli zullen de coureurs weer twee keer een 1 uurs race gaan verrijden.

Lees verder...

ACNN nieuws: '13 juli Assen BMW Ziengs en BMW 120D Cup'

ACNN nieuws: 'Informatie 13 juli Assen ACNN online'De ACNN zal op 13 juli op het TT Circuit van Assen weer racen in de BMW Ziengs en BMW120 D Cup.
Alle informatie overdeelname aan deze ACNN endurance race is nu online op www.acnn.nl of klik hier.

Onboard opnames SuperRaceWeekend Zandvoort 14 en 15 juni Horeca Beheer Racing.

Bijgaand de onboard opnames gemaakt door het Horeca Beheer Racing team in hun BMW Ziengs tijdens het
SuperRaceWeekend 14 en 15 juni op Zandvoort.

Bron: media
www.horecabeheerracing.nl

ACNN nieuws: 'Onboard opnames Reind Boone BMW Ziengs Cup 'SuperRaceWeekend Zandvoort 14/15 juni'

ACNN nieuws: 'Druk programma tijdens ‘SuperRaceWeekend’ Zandvoort voor de BMW Ziengs Cup.'Na 4 races op het TT Circuit van Assen werd op 14 en 15 juni Circuit Park Zandvoort aangedaan om daar race 5, 6 en 7 te gaan verrijden voor de BMW Ziengs Cup.
Waren de weergoden elders niet zo best op Zandvoort scheen een mooi zonnetje en was het droog op een klein regenbuitje op de zondag na. Lees verder...

ACNN nieuws: 'BMW Ziengs & BMW 120D in actie tijdens 'Super Race Weekend' Zandvoort'

ACNN nieuws: 'BMW Ziengs Cup maakt zich klaar voor hun eerste ACNN raceweekend op Circuit Park Zandvoort 14/15 juni.'
Erm, 9 juni. Op zaterdag 14 en zondag 15 juni zullen de BMW Ziengs Cup en de BMW 120D Cup rijders van ACNN (Autosport Competitie Noord Nederland) deelnemen aan het ‘Super Race Weekend’ dat verreden wordt op Circuit park Zandvoort. De organisatie is handen van de DNRT (Dutch National Racing Team) en de ACNN. Lees verder...

Nat. autosport nieuws: ' Vernieuwde website Autosport Competitie Noord Nederland (ACNN) online'Vandaag is de vernieuwde website (www.acnn.nl) van Autosport Competitie Noord Nederland (ACNN ) online gegaan. Het team van raceflash.nl verzorgt dit jaar voor de media en website van ACNN.

Ga eens kijken op www.acnn.nl maar vooral maak eens een bezoek aan de vele races en evenementen die door ACNN worden georiganiseerd.

Dus!!! Zie je op www.acnn.nl

ACNN nieuws: Nabeschouwing: 'Aktie, zon en mooie duels op het asfalt te Assen tijdens het ACNN race evenement op 4 mei 2008'ACNN (Autosport Competitie Noord Nederland) organiseerde onder zonnige weersomstandigheden zondag 4 mei op het TT Circuit van Assen hun 2de race evenement. Ook de klassen Alfa, Volvo, Westfield en Caterham van de DNRT (Dutch National Racing Team) en de Saker Challenge klasse van de ZEC (Zomer Endurance Competitie) waren aanwezig het geen veel racebolides aan de start betekende. Lees verder...

ACNN nieuws: ‘Tom Koop is buiten de BRL-Light ook actief in de BMW Ziengs Cup.’Zondag 4 mei was Tom Koop (In 2007 rijdend voor het team Collé Rental & Sales uit Sittard in de BRL-Light) samen met mede coureur Richard Hergink op het TT Circuit van Assen om te rijden in de BMW Ziengs Cup van ACNN (Autosport Competitie Noord Nederland). Lees verder...

ACNN nieuws: 'BMW Ziengs en BMW120 D Cup race 2 zondag 4 mei op Assen.'

ACNN nieuws: '4 mei BMW Ziengs Cup TT Circuit Assen...be there...'

BMW Ziengs Cup nieuws: 'NPC-racingteam op beurs JobExplosion'Het NPC-racingteam zal op woensdag 17 en donderdag 17 april te bewonderen zijn op de beurs JobExplosion in het Page centrum in Stadskanaal.

Meer info, kijk dan op www.jobexplosion.nl

BMW Ziengs Cup nieuws: 'Valse start ¹ 35 tijdens de eerste race.'Het verslag van onze eerste race op zondag  6 april 2008 kan zeer kort zijn. In de hoop dat er wel een top 10 plaats inzat werd het tijdens manche 1 en 2 een complete uitval.

Wat er aan vooraf ging:
Tijdens de opbouw ging er de laatste dagen nogal wat mis.
Allereerst dacht men dat de wedstrijd een week later zou plaatsvinden en dus werd er de afgelopen week vooral door onze nieuwe teamleider Mans hard gewerkt.
Op vrijdag toen wij onze nieuwe apparatuur wilden gebruiken, voor het afstellen van de wielstanden, bleek deze niet goed te functioneren.

Lees verder...

ACNN nieuws: 'Nabeschouwing ACNN races BMW Ziengs Cup en BMW120 D Cup TT Circuit Assen.'Zondag 6 april werden de eerste 2 races verreden van de BMW Ziengs Cup en de BMW 120D Cup van ACNN (Autosport Competitie Noord Nederland) op het TT Circuit van Assen. Onder diverse weersomstandigheden (hagel buien, sneeuw, regen en zon) werd er gereden. Een dik startveld ging van start met vele BMW 120D en BMW Ziengs bolides. Lees verder...