Niels Bouwhuis: “De BRL-V6 is gebouwd om mee te racen!!!”

Aan de telefoon hebben wij BRL-V6 coureur Niels Bouwhuis die ons vers van de pers vertelt dat hij in 2006 weer een BRL-V6 zal gaan besturen. Gezamenlijk blikken wij even terug naar 2005. Niels heeft vóór de BRL-V6, komende vanuit de karts, o.a. Formule Ford gereden en drie jaar bij de Renault Clio’s, die je volgens Niels niet kunt vergelijken met de BRL-V6. “Nee absoluut niet, je hebt een stuk minder vermogen en het is voorwielaandrijving.

 Lees verder...

Rückkehr ins Rennauto: DTM Test für Damon Hill.

Wiesbaden/Brands Hatch. Auf der Rennstrecke von Brands Hatch in der englischen Grafschaft Kent testete der Formel-1-Weltmeister des Jahres 1996, Damon Hill, die AMG-Mercedes C-Klasse aus der DTM. Nach seiner Testfahrt auf dem 1,973 Kilometer kurzen Kurs südöstlich von London, auf dem am 2. Juli der vierte Saisonlauf der DTM ausgetragen wird, zeigte sich Hill begeistert vom High-Tech-Tourenwagen. „Das hat richtig Spaß gemacht.

 Lees verder...

"Brit, altijd lachend tijdens de huldigingen op Raceway Venray"

 Op Raceway Venray wordt het PR team ondersteund door o.a. Mieke en Brit.

Beiden verzorgen zij mede de persunit op Raceway Venray en overhandigen zij een mooie bos bloemen aan iedere winnaar tijdens de Internationale Autospeedway races op Raceway Venray.

Bijgaand is Brit op de foto vast gelegd en zullen wij tijdens de volgende race Mieke aan jullie voorstellen.

Lees verder...

Stockcar F1 coureur 'Ruud van Veen'

Stockcar F1 coureur in hard en nieren is wel zeker Ruud van Veen uit Texel. Vele jaren actief in het Stockcar F1 wereldje zowel in Nederland als in Engeland. Voorheen reed Ruud altijd onder startnummer #254 (nu onder #107) en was hij co-coureur en monteur van de Stockcar F1 'Two-Seater'. Menig rondje heeft hij vele stockcar fans in de 'Two-Seater' rond gereden, o.a. op Raceway Venray, ACON St.Maarten, NAB Texel, PAC Posterholt, Callantsoog, NOV Lelystad en ga zo maar door. 

Lees verder...

Harde races in de National Hotrod op Raceway Venray 25 juni 2006

Tijdens de Internationale Autospeedway races op Raceway Venray ging het er hard aan toe in de National Hotrod klasse.
Zier hier de foto's.

 Lees verder...

“Kingspan® Insulation” is de nieuwe sub-sponsor voor Roy Monden.

Roy Monden is superblij dat zijn sponsorlijst met “Kingspan® Insulation” is uitgebreid. Kingspan® Insulation is de grootste PIR / Resol fabrikant in Europa van o.a. de productgamma’s: Thermaroof en Kooltherm voor hoogwaardig hardschuim platdakisolatie en andere toepassingen.

 Lees verder...

Uitslagen Internationale Autospeedway wedstrijden 25-06-06 op Raceway Venray.


Lees verder...

Heylen Secures best finish ever for Coyne Racing in Cleveland.

Cleveland, June 25th: After running constantly top 5 in Cleveland, OH in the rain on Friday, P16 was certainly not what Heylen had planned for on Saturday. The car ran the best it has run all season. After a problematic weekend with Turbo Accessory problems in Portland, Jan Heylen was more then disappointed when not just once, but three times he was held up on his fast lap during qualifying on Saturday in Cleveland.

 Lees verder...

Oproep Nederlandse Stockcar F1 coureurs.

Bij de redactie van Inside Stockcar heeft men een telefoontje ontvangen van Jeremy Heaver promotor van het Coventry Stadium in Engeland.
Jeremy Heaver vroeg of er interesse is vanuit de stockcar F1 coureurs uit Nederland om in het voorprogramma van het Wereld Kampioenschap Stockcar F1 3 september 2006!

 Lees verder...

'WK Stockcar F1 Coventry' toegangskaarten te koop.

Tijdens het World Cup weekend 19 & 20 augustus 'Stockcar F1, F2 & Dutch Open Rebels' kan men toegangsaarten kopen bij de verkoopstand van ASF Autocross & Speedway Foto's voor de WK Stockcar F1 die dit jaar verreden wordt op de gravelbaan te Coventry (UK) op 3 september 2006.

Lees verder...

"Bestbox Racing Team in nieuwe kleuren."

Coureur Arend de Boer die uitkomt voor het 'Bestbox Racing Team' in de 'Ford Nederland ELF Benelux Racing League' is geheel in nieuwe kleuren aan de start verschenen tijdens de 'Pinksterraces' op Circuitpark Zandvoort.

Lees verder...

Eurotech coureur Danny van Dongen: “BRL-V6 is de echte

Wij willen een afspraak maken met Danny van Dongen. Voor de 23-jarige Eurotech coureur uit Zandvoort is dat geen probleem, maar dan wel graag na de Pinksterraces op het Circuit Park Zandvoort. Roept onmiddellijk de vraag op: waarom dan pas? “Op Assen was het de eerste wedstrijd die ik in de AST BRL-V6 reed en dat ging nu niet echt helemaal naar mijn zin. Eerlijk gezegd was ik er een beetje doodziek van. Op Zandvoort heb ik ook mijn eigen technici van Eurotech Racing uit Venlo-Blerick bij mij, daarmee kan ik perfect communiceren en die begrijpen feilloos hoe ik de AST BRL-V6 wil hebben.

 Lees verder...

Zondag 25 Juni Internationale Autospeedway wedstrijden Raceway Venray.

Wedstrijddag nummer drie staat alweer op de agenda van Raceway Venray. De vijf vaste raceklassen zullen aan de start verschijnen waarin zich een zeer boeiende strijd om  kampioenschappunten aan het ontplooien is. 


Lees verder...

Collé Rental Sales BRL Racing Team is er weer klaar voor.In het weekend van 8 & 9 juli a.s. zal de 5de en 6de race van het ‘Ford Nederland ELF’  Benelux Racing Kampioenschap verreden worden op het circuit te Zolder tijdens de ‘Super Prix’.
Het Collé Rental & Sales BRL Racing Team zal weer strijden om een podium plaats met o.a.:
- BRL-V6 coureurs: Donald Molenaar, Sandor van Es en Phil Bastiaans
- BRL-Light coureurs: Jochen Habets en Thomas Hylkema
Bezoek eens onze website www.colleracing.nl waar je alle informatie en laatste nieuws aan treft over ons team.

Lees verder...

BP Utimate speed acedemy beslist.

Capelle a/d IJssel, 20 juni

Als nieuwe hoofdsponsor van de Masters of Formula 3 op Circuit Park Zandvoort, een van de belangrijkste autosportevenementen in Nederland, kwam BP Ultimate dit voorjaar met een uniek initiatief. Onder het motto “The Road To The Masters” werd de BP Ultimate Speed Academy gelanceerd, een spannende competitie waarbij kandidaten zich via snelle rondes op een van de twaalf deelnemende indoorkartbanen in Nederland konden kwalificeren. De 20 snelste rijders per baan, dus in totaal 240 deelnemers, werden vandaag uitgenodigd voor een finaledag, waarbij ze het opnamen tegen niemand minder dan Midland-Formule 1-coureur Christijan Albers! 


Lees verder...

Fam. Veerkamp helaas verhindert meerijden Stockcar F1 "Two-Seater' zondag 25 juni.

Onderstaande mailontvingen wij vandaag. (23-06-2006 11:35 uur)

 Beste Marcel,
 
Ik moet je helaas meedelen dat ik zondag niet naar Venray kan komen. Ik heb alles in het werk gesteld om te ruilen met collega's, maar het is zo druk ( er is een congres van 8000 man in de RAI waar we voor rijden) dat ik onmogelijk vrij kan krijgen.
 
Het spijt me heel erg, want ik had er graag bij willen zijn maar het is niet anders.
 
Ik hoop dat jullie desondanks een hele geslaagde dag zullen hebben.
 
Met vriendelijke groet
 
Ton Veerkamp. Lees verder...

Fam. Veerkamp in Stockcar F1 'Two-Seater' Raceway Venray 25 juni.

De familie Veerkamp is een begrip in Nederland. De rasechte Amsterdammers 'De Veerkampjes' zijn bekend geworden door het TV programma ‘Man Bijt Hond’ en nu zijn hun belevenissen van Hanny, Ton en Nel dagelijks te zien zijn in de 'vroege' uitzending van Shownieuws, om 19.30 bij SBS6.

             
Tijdens de ‘Pinksterraces’ op circuitpark Zandvoort is coureur Ernst Jeninga van de Nederlandse Stockcar F1 ‘Two-Seater’ met ze in gesprek gekomen.
De ‘Veerlampjes’ waren direct enthousiast nadat Ernst vertelde over zijn passie Stockcar F1 racen op de short ovals.

Lees verder...